• Μείγμα Βοτάνων για την Libido

Βοτανικό μείγμα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα.   

Μείγμα Βοτάνων για την Libido   


Από τους αρχαίους χρόνους, τα βότανα χρησιμοποιήθηκαν εκτεταμένα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα. Η μειωμένη Libido (επιθυμία) και η στυτική δυσλειτουργία υπήρξαν το "επίκεντρο" της προσοχής των βοτανοθεραπευτών. Σήμερα γνωρίζουμε τη θετική επίδραση που έχουν συγκεκριμένα βότανα στη σεξουαλική ζωή.


Περιέχει κυρίως:

Τριβόλι: Βελτιώνει την libido, στους άνδρες αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, στις γυναίκες αυξάνει τη συγκέντρωση των ορμονών και την ωορρηξία.

Νταμιάνα: Σύμφωνα με την παραδοσιακή ιατρική, η νταμιάνα αντιμετωπίζει την στυτική δυσλειτουργία και αυξάνει τη σεξουαλική ορμή τόσο στους άνδρες, όσο και τις γυναίκες.

Gingko biloba: Μία από τις σημαντικότερες ιδιότητες του Gingko biloba είναι πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα και βοηθάει σημαντικά στην οξυγόνωση των αιμοφόρων αγγείων. Αυτή η πολύ σημαντική δράση έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Το Gingko biloba αναφέρεται και ως "Viagra της φύσης" καθώς βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση των γεννητικών οργάνων και στην αντιμετώπιση του φαινομένου της στυτικής δυσλειτουργίας.


Τρόπος παρασκευής:

Ρίχνετε ένα κουταλάκι (του γλυκού) από τα βότανα σε βρασμένο νερό, τα αφήνετε για 8' – 10, τα σουρώνετε και τα σερβίρετε.


Βάρος: 50γρ


Σημείωση:

Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή.

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες.

Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.

Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Μείγμα Βοτάνων για την Libido

  • Κωδικός Προϊόντος: mv07
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,30€