Menu
Your Cart

Γαλακτωματοποιητές - Κεριά - Πηκτικά μέσα

Για την παρασκευή ενός καλλυντικού προϊόντος, που προκύπτει από την ένωση μίας λιπαρής φάσης με την υδατική, είναι απαραίτητη η χρήση ενός γαλακτωματοποιητή. Οι γαλακτωματοποιητές είναι ουσίες που βοηθούν στην ανάμειξη δύο ή περισσοτέρων συστατικών( π.χ. ενός λιπαρού και ενός υδατικού ). Διακρίνονται στους λάδι σε νερό (oil in water) και στους νερό σε λάδι (water in oil), ανάλογα με το αν έχον περισσότερες υδρόφιλες ή υδρόφοβες ομάδες. Υπάρχουν πολλών ειδών γαλακτωματοποιητές, ο καθένας δίνει μία διαφορετική υφή στο τελικό προϊόν, και μεταβάλλει το ιξώδες του ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αγνό μελισσοκέρι από Έλληνες παραγωγούς από απολεπίσματα. Παράγεται από τους κηρογόνους αδένες των νεαρών μελισσών και το χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν την κυψέλη τους και για να σφραγίζουν τα κελιά της κηρήθρας. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται σα γαλακτωματοποιητής στην παρασκευή κηραλοι..
3,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,15€
Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)