Menu
Your Cart

ΒΟΤΑΝΑ

Η φύση διαθέτει ένα ισχυρό οπλοστάσιο που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να ανακουφίσει ποικίλα προβλήματα υγείας. Οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων είναι γνωστές από την αρχαιότητα και όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν βότανα για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Ακόμα και σήμερα, εάν τα βότανα χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση σε διάφορες ασθένειες.

Τα  όσα  αναφέρονται  στην  παρούσα  ιστοσελίδα  για τα φαρμακευτικά φυτά  προέρχονται  από  την  λαϊκή  παράδοση  και  γνώση  στην  πάροδο  των  αιώνων  και  μόνο  ως  τέτοιες  πληροφορίες  πρέπει  να  εκλαμβάνονται. Τα βότανα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν τον γιατρό ή τη φαρμακευτική αγωγή, που ποτέ δεν πρέπει να αγνοούμε.


Catuaba σκόνη
Bestsellers
ΙΣΧΥΡΟ "ΤΟΝΩΤΙΚΟ" ΤΗΣ LI**DO    Οι Βραζιλιάνοι το αποκαλούν "δέντρο της αγάπης" , "δέντρο του έρωτα"    Το Catuaba είναι ένα βότανο που πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει ζευγάρια με σε*ουαλικά προβλήματα, που τις περισσότερες φορές οφείλονται στο σύγχρονο ..
9,40€
Χωρίς ΦΠΑ:9,40€
UPC: Για τα συμπτώματα εμμηνόπαυσης
Η ρίζα Dong quai ( Angelica sinensis ) χρησιμοποιείται για περισσότερα από χίλια χρόνι&al..
12,40€
Χωρίς ΦΠΑ:10,97€
Epimedium (horny goat) σκόνη
Bestsellers ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ONLINE Εκτός αποθέματος
Epimedium - Horny goatΠρόκειται για ένα παραδοσιακό και αποδεδειγμένα ισχυρό "τονωτικό" τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.Το όνομα του φυτού προέρχεται από έναν Κορεάτη βοσκό που παρατήρησε ότι τα κατσίκια του ήταν πιο ενεργά σεξουαλικά μόλις μασούσαν τα φύλλα του φυτού. Αν και έχει παραδοσια..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Το Muira puama (Ptychopetalum olacoides) χρησιμοποιείται για την πρόληψη σεξουαλικών δι..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,41€
Yerba Mate    Το Mate είναι παραδοσιακό ρόφημα σε χώρες της Λατινικής Αμερικής όπως η Αργαντινή, η Ουρουγουάη, η Παραγουάη και η Χιλή. Περιέχει υψηλό ποσοστό καφείνης και γι αυτό θεωρείται ιδαίτερα τονωτικό και διεγερτικό. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοπιητικού, ρυθμίζε..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,10€
Yohimbe (Pausinystalia johimbe) 50γρ
Bestsellers
Ενισχύει την ανδρική γεννετήσια ορμή και να δρα και ως τονωτικό    Το Yohimbe (Pausinystalia johimbe)    διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας την ροή του αίματος και διεγείρει τα νεύρα. Φαίνεται να ενισχύει την ανδρική γεννετήσια ορμή και να ..
3,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,80€
UPC: Ενδείκνυται σε περιπτώσεις επώδυνης ή με ανωμαλίες έμμηνης ρύσης
Ενδείκνυται σε περιπτώσεις επώδυνης ή με ανωμαλίες έμμηνη&sigma..
3,20€
Χωρίς ΦΠΑ:3,20€
Αγκινάρα φύλλο (Cynara cardunculus) 50γρ
Bestsellers
Μειώνει τα επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων στο αίμα.    Αγκινάρα φύλλο (Cynara cardunculus)  Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των διαταραχών των νεφρών και του συκωτιού και για την αρτηριοσκλήρυνση.Η αγκινάρα από την αρχαιότητα είχε χρησιμοπ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,60€
Αγριάδα (Agropyron repens L.) 100γρ
Bestsellers
Απο τα πιο χρήσιμα φαρμακευτικά φυτά για τη θεραπεία του πρ&..
3,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,36€
Αγριμόνιο (Agrimonia Eupatoria) 100γρ
Bestsellers
Ρυθμίζει καταπληκτικά το ζάχαρο χωρίς να το ρίχνει στα βάθη και σε υπογλυκαιμίες.    Αγριμόνιο το Ευπατόριο – Agrimonia EupatoriaΣύμφωνα με την παράδοση, το φυτό πήρε την ονομασία του από το γνωστό για τις βοτανολογικές του γνώσεις βασιλιά του Πόντου Μιθριδάτη Ευπάτορα, που π..
2,20€
Χωρίς ΦΠΑ:2,20€
Ο Άκορος κάλαμος (Acorus calamus)     βοηθά σημαντικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν πονοκέφαλοι, ξινίλες, αρθριτικά, ρευματισμοί, αναιμία και ουρικό οξύ.Στις θεραπευτικές τους ιδιότητες αναγνωρίζεται ότι ο κάλαμος δρας ως αντιφυσητικό, που σημαίνει ότι προλαβαίνει και ανακουφίζει α..
3,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,80€
Ανακουφίζει ή θεραπεύει διαταραχές των βρόγχων όπως βρογχίτιδα και ερεθιστικό βήχα.    Αλθαία (Althaea officinalis), Marsmallow Άλλες Ονομασίες: Δενδρομολόχα, ΝερομολόχαΤο βοτανικό όνομα της μολόχας προέρχεται από την ελληνική λέξη άλθω που σημαίνει «θεραπεύω» και χρησιμοπο..
3,60€
Χωρίς ΦΠΑ:3,60€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 125 (11 Σελ.)