• Βάμμα Siberian Ginseng (Eleuthrococcus senticosus) 50ml

Το ginseng προσφέρει φυσικά την τόνωση που χρειάζεστε.

Το Βάμμα Siberian Ginseng (Eleuthrococcus senticosus)

είναι ένα φυσικό τονωτικό και αποκαθιστά τις σωματικές και πνευματικές ικανότητες του ατόμου. Είναι γεγονός, ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) συστήνει την χρήση του τζινσενγκ καθώς υποστηρίζει ότι βελτιώνει αποτελεσματικά την σωματική και πνευματική κόπωση, βοηθώντας την μείωση του στρες. Το τζινσενγκ (ginseng) καταπολεμά την χρόνια κόπωση και επαναφέρει στον οργανισμό την αντοχή που του χρειάζεται ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σωστά στους σύγχρονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Επιπλέον, το βάμμα ginseng συντελεί στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες.

Παράλληλα, ο Π.Ο.Υ. αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα του βάμματος στους άνδρες, διότι βοηθά στην καταπολέμηση των στυτικών δυσλειτουργιών και στην προστασία του ήπατος. Τέλος, το βάμμα τζίνσενγκ είναι πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Προτείνεται να καταναλώνεται κυρίως πρωινές ώρες επειδή δρα διεγερτικά και βοηθά στην συγκέντρωση, την μνήμη και την διάθεση.Ιδιότητες

1. Βοηθά στην αντοχή των αθλητών και των ηλικιωμένων.

2. Συντελεί στην συγκέντρωση και την ενίσχυση μνήμης.

3. Τονώνει το ανοσοποιητικό.

4. Αντικαρκινικές ιδιότητες.

5. Καταπολεμά την στυτική δυσλειτουργία.

6. Καταπολεμά τα γαστρικά έλκη και τα προβλήματα του ήπατος.

7. Μειώνει τον διαβήτη τύπου 2.Τρόπος χρήσης

Ρίχνουμε 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε. Προτεινόμενη χρήση τουλάχιστον για 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.Σημείωση:
Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή.

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες.

Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.

Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Βάμμα Siberian Ginseng (Eleuthrococcus senticosus) 50ml

  • Κωδικός Προϊόντος: bam112
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 12,00€