• Βάμμα σημύδα (Betula alba) 50ml

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα.    

Το Βάμμα σημύδα (Betula alba)    

Καταπολεμά άμεσα την ανεπιθύμητη όψη του φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα σας, ενεργοποιώντας τα σημεία που συσσωρεύεται το νερό. Η κυτταρίτιδα εξάλλου δεν είναι τίποτα άλλο από την εναπόθεση νερού και λίπος στις στοιβάδες του δέρματος. Το βάμμα της σημύδας είναι η πιο φυσική και ιδανική λύση για να μειώσετε την κυτταρίτιδα και νιώσετε καλά με τον εαυτό σας τόσο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Πιο συγκεκριμένα, η σημύδα φαίνεται να είναι ο δυνατότερος αντίπαλος της κυτταρίτιδας. Τα φύλλα της σημύδας έχουν αυξημένη περιεκτικότητα φλαβονοειδών ουσιών, τα οποία ενεργοποιούν τον μεταβολισμό του οργανισμού.

Το βάμμα της σημύδας προέρχεται από την εκχείλιση του βοτάνου μέσα σε αιθυλική αλκοόλη και χαρίζει στον οργανισμό απλόχερα της ευεργετικές του ιδιότητες. Αυτό συμβαίνει διότι το περιεχόμενο των φλαβονοειδών καθιστούν το βότανο διουρητικό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κατακράτηση υγρών και να αποβάλλονται οι τοξίνες αντιμετωπίζοντας την κυτταρίτιδα αποτελεσματικά και βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας. Παρόμοια, το βάμμα της σημύδας είναι διουρητικό και καταπολεμά την κυτταρίτιδα.

Συνδυάζεται

1.Μπορείτε να συνδυάσετε το βάμμα σημύδας με βάμμα πράσινου τσαγιού ώστε να ενεργοποιήσετε παράλληλα και τον μεταβολισμό σας.

2. Για ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδα σας χρησιμοποιήστε το σαπούνι με φύκια για εξωτερική χρήση και τόνωση της μικροκυκλοφορίας που παίζει ρόλο στη δημιουργία της κυτταρίτιδας.

Τρόπος χρήσης

Ρίχνουμε 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε. Προτεινόμενη χρήση τουλάχιστον για 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.


Σημείωση:
Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή.

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες.

Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.

Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Βάμμα σημύδα (Betula alba) 50ml

  • Κωδικός Προϊόντος: bam113
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 11,00€