• Γάλλιο (Galium Aparine) 100γρ

Τονωτικό του λεμφικού συστήματος.    

Γάλλιο (Galium Aparine)     

Χρησιμοποιείται από τους θεραπευτές για την αντιμετώπιση λοιμώξεων του ουροποιητικού και ως διεγερτικό του λεμφικού συστήματος, μειώνει την κατακράτηση υγρών και χρησιμοποιείται για την απόπλυση άμμου και πέτρες στο ουροποιητικό.

Το Γάλλιο δρα ως  λεμφοτονωτικό, χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων που αφορούν το λεμφικό σύστημα, όπως πρησμένων αδένων, αμυγδαλίτιδα, κυστίτιδες.

Αποτελεί ένα από τα καλύτερα βότανα για την αντιμετώπιση ασθενειών όπως είναι η ψωρίαση, τα εκζέματα, η ακμή και η αρθρίτιδα ασθένειες που η θεραπεία τους απαιτεί την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης, Το Γάλλιο (Galium Aparine)  θεωρείται χρήσιμο ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Σε αυτή του τη δράση συμβάλουν ακόμη περισσότερο η βιταμίνη C, η χλωροφύλλη και τα φλανοειδή που περιέχει.

Το έγχυμα του φυτού που απλώνεται στο δέρμα λέγεται ότι καθαρίζει τη χροιά της επιδερμίδας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά της πιτυρίδας.

Παραδοσιακά χρησιμοποιείτε επίσης το βότανο αυτό για περιποίηση πληγών και ελκών καθώς και για τις αντικαρκινικές του ιδιότητες.

Σαν κατάπλασμα εξωτερικά σε έλκη, ελαφρά τραύματα και εγκαύματα, δερματικές παθήσεις, για την ανακούφιση από δηλητηριώδη δαγκώματα και τσιμπήματα.
Το Γάλλιο (Galium Aparine)  έχει επίσης μεγάλη παράδοση στην αγωγή των ελκών και των όγκων που μπορεί να οφείλονται στη λεμφική παροχέτευση.


Βάρος: 100γρ.Σημείωση:
Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή.

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες.

Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.

Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού.

Χαρακτηριστικά
Προέλευση Βουλγαρία

Γάλλιο (Galium Aparine) 100γρ

  • Κωδικός Προϊόντος: vm822
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 3,00€