Menu
Your Cart

Maca (σκόνη) 200γρ organic

Maca (σκόνη) 200γρ organic
Bestsellers
Maca (σκόνη) 200γρ organic
6,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,49€
 • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
 • Κωδικός: sf100
 • Βάρος: 0.20kg

Περιγραφή

Το φυσικό αφρ*δισιακό Maca είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για ιδιαίτερες επιδόσεις!!.

 

Είναι ρίζα σε σχήμα πατάτας, που φύεται μόνο στις Περουβιανές Άνδεις και σε υψόμετρο πάνω από 10.000 πόδια.

 

Χρησιμοποιείται παραδοσιακά εδώ και αιώνες στην Νότια Αμερική και τα καταπληκτικά του αποτελέσματα τεκμηριώθηκαν και επιστημονικά μέσα στην τελευταία 20ετία.

 

Σύμφωνα με έρευνες σε Ευρώπη και Αμερική, η χρήση του αυξάνει τη γενετήσια ορμή, ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας, βελτιώνει την ζωτικότητα και την αντοχή.

 

Είναι ένα ισχυρό φυσικό αφροδισιακό και τονωτικό προϊόν, που καλύπτει τις ανάγκες τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών! Το σώμα αποκτά ευεξία, ενέργεια και δύναμη, όπως κατά τη νεότητα. Η l*bidο αποκαθίσταται, ακόμα και κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης. Βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας και της ποσότητας των σεξουαλικών δραστηριοτήτων.

 

Χωρίς παρενέργειες. Αποτελείται από 59% υδατάνθρακες, 10,2% πρωτεΐνες, 2,2% λιπίδια, νερό και διάφορες αρωματικές ουσίες.

 

Είναι πλούσιο σε πολύτιμα διατροφικά στοιχεία όπως:

 

 • Βιταμίνες: Β1, Β2, Β12, C, E.

 • Μέταλλα: σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, ιώδιο, νάτριο, χαλκό, πυρίτιο και μαγγάνιο.

 • Λιπαρά οξέα: λινολεϊκό οξύ, παλμιτικό οξύ, ολεϊκό οξύ.

 

Το Maca περιέχει macamides και macaenes, οι οποίες είναι άμεσα υπεύθυνες της αποτελεσματικότητας του maca για την ενίσχυση της λ*μπιντο. Είναι μια από τις καλύτερες πηγές φυσικών στερολών όπως: sitosterol, stigmasterol, ergosterol, ergostadienol, campesterol. Επίσης περιέχει αμινοξέα, σαπωνίνες, αλκαλοειδή κλπ. Είναι ένα από τα ελάχιστα φυτά που έχουν βιολογικές ενεργές αρωματικές isothiocynates, ιδίως της ομάδας p-methoxybenzyl που είναι υπεύθυνες για τις θαυμάσιες αφροδισιακές του ιδιότητες και glucosinolates που βοηθούν πολύ στη γονιμότητα. Χρησιμοποιείτε πάνω από 2000 χρόνια στη Νότια Αμερική με καταπληκτικά αποτελέσματα τα οποία τεκμηριώθηκαν επιστημονικά μόλις την τελευταία 20ετία.

 

Το αφροδισιακό της Φύσης:

 

Έρευνες σε Ευρώπη και Αμερική υποστηρίζουν ότι το Maca:

 

 • Αυξάνει τη γενετήσια ορμή (L*bido).

 • Ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας.

 • Βελτιώνει τη ζωτικότητα και αντοχή.

 • Βοηθά όσους έχουν δυσλειτουργία στύσης.

 • Αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων και βοηθά στη γονιμότητα.

 • Εξισορροπεί τις ορμόνες και ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης.

 • Είναι ισχυρό προσαρμογόνο.

 

Τα οφέλη στην υγεία του Μaca ήταν γνωστά προ αμνημονεύτων χρόνων, ακόμη και πριν από την κατοχή του Περού από τους Ισπανούς. Οι Ισπανοί χρησιμοποιούσαν το βότανο Maca από τον 16ο αιώνα για πολλούς λόγους υγείας. Το Maca είναι γνωστό επιστημονικά ως Lepidiun meyenii και εθεωρείτο ιερό από τους Ίνκας. Οι πολεμιστές Ίνκας έπαιρναν το βότανο Μaca πριν πάνε στη μάχη για να έχουν έντονη σωματική δραστηριότητα. Ωστόσο, συνειδητοποίησαν ότι το βότανο δημιουργούσε παράλληλα αυξημένη λίμπιντο, σε τέτοιο βαθμό ώστε ήταν απαγορευμένη η χρήση του Maca έκτος από τις μάχες, για την προστασία των γυναικών και παιδιών από τις σεξ*υαλικές τους παρορμήσεις. Είναι πολύ δημοφιλές στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία, γνωστό ως σεξουαλικός ενισχυτής και ως συμπλήρωμα για το σθένος και τη δύναμη. Η αξία του Μaca είχε ανακαλυφθεί και από τους Ισπανούς κατακτητές που το χρησιμοποιούσαν ακόμη και ως φόρο, ώστε να εξάγεται στην Ισπανία για χρήση ως ενισχυτής ενέργειας και διέγερσης λίμπιντο.

 

Το Φυτό που ξυπνά τη λ*μπιντο! Επαναφορά της σε*ουαλικής ευεξίας:

 

Το Maca είναι πολυσυζητημένο στον Δυτικό κόσμο, λόγω της αποτελεσματικότητας για την αποκατάσταση της σε*ουαλικής ευεξίας. Σε ασθενείς με στυτική δυσλειτουργία χορηγήθηκε Μaca (αντί των συνθετικών φαρμάκων που μπορεί να προκαλέσουν δυσμενείς επιπτώσεις) και οι περισσότεροι από αυτούς επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα του. Πολλοί ασθενείς που πάσχουν από σε*ουαλική δυσλειτουργία επιβεβαιώνουν την αυξημένη λ*μπιντο μετά από χρήση maca. Είναι επίσης αποτελεσματικό στη βελτίωση της αντοχής και στην καταπολέμηση της κόπωσης.

 

Αύξηση της παραγωγής και της κινητικότητας του σπέρματος:

 

Πέρα από τη βελτίωση της λίμπιντο, το Μaca έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό για την αύξηση της παραγωγής και της κινητικότητας του σπέρματος. Το περιεχόμενο των γλυκοζινολικών αλάτων του Μaca φέρεται να είναι υπεύθυνο για τη βελτίωση της γονιμότητας. Το Maca θεωρείται αφρ*δισιακό.

 

Φυσικό αφρ*δισιακό! Maca για σε*ουαλική ενέργεια:

 

Μελέτες δείχνουν ότι το βότανο Μaca σε ένα άτομο μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική του ζωή έως και 200%. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον Γκουστάβο Γκονζάλες, ένα επιστήμονα από το πανεπιστήμιο Cayetano Heredia του Περού, ο οποίος ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι μετά από πειράματα και δοκιμές που διήρκεσαν 9 μήνες, επιβεβαιώθηκε ότι το Μaca, όχι μόνο δίνει σεξουαλική ενέργεια, αλλά βελτιώνει και τη λίμπιντο κατά 200%, ενώ διπλασιάζει και την παραγωγή σπέρματος. Μια από τις πρώτες μελέτες για το Μaca δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Ανδρολογίας στην Ασία. Σύμφωνα με τη μελέτη, το βότανο ήταν σε θέση να αυξήσει κατά 180% τη λίμπιντο και κατά 200% το σπέρμα.

 

Τα οφέλη για σε*ουαλική υγεία είναι όμως μόνο το κερασάκι στην τούρτα, διότι το maca είναι γνωστό επίσης για την ανακούφιση του στρες, του άγχους και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

 

Ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης:

 

Το Maca είναι γνωστό για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης όπως εξάψεις, κόπωση, ακόμη και ορμονικών προβλημάτων στις γυναίκες. Το Maca βοηθά στην ελαχιστοποίηση των διακυμάνσεων της διάθεσης και τη μείωση των διαφόρων εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων.

 

Σταθεροποιούνται οι σωματικές λειτουργίες:

 

Το Maca μπορεί να έχει προσδιοριστεί ως ενισχυτής της λίμπιντο και της σεξουαλικής διάθεσης, αλλά επιστημονικά προσδιορίστηκε ως το βότανο που βοηθά στην σταθεροποίηση και την επίτευξη της ισορροπίας των λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος. Αυτό σημαίνει ότι αν το σώμα σας πρέπει να μειώσει ή να αυξήσει την αρτηριακή σας πίεση για τη ρύθμιση πχ. της λίμπιντο τότε θα εκτελέσει τις λειτουργίες που απαιτούνται για να κάνει ακριβώς αυτό.

 

Υπόφυση:

 

Το Maca περιέχει αλκαλοειδή που ενεργούν στον αδένα της υπόφυσης, ο οποίος είναι αρμόδιος για την ισορροπία των αδένων. Η βιταμίνη C που περιέχει το maca ενισχύει επίσης τις λειτουργίες του θύμου αδένα. Το Maca έχει πολλές θετικές συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία. Ωστόσο, δεν έχει γνωστή καμία τοξικότητα και το γεγονός ότι έχει μια μακρά ιστορία χρήσης ως τρόφιμο το καθιστά ένα από τα ασφαλέστερα βότανα.

 

Ρύθμιση του ενδοκρινικού:

 

Το Maca είναι ένα ισχυρό βότανο που μπορεί να ρυθμίσει το ενδοκρινικό σύστημα, το οποίο αποτελείται από αδένες που παράγουν ορμόνες απαραίτητες για βασικές λειτουργίες σώμα. Το βότανο Μaca έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό για την αύξηση των επιπέδων ενέργειας, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη και την τόνωση στις μεταβολικές λειτουργίες. Τα θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στα Μaca ενθαρρύνουν την παραγωγή των ορμονών.

 

Υποστήριξη στα επινεφρίδια:

 

Το Maca είναι ένας προσαρμοστής - εξισσοροπιστής και ως εκ τούτου συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του σώματος. Το ασβέστιο, τα λιπαρά οξέα και οι βιταμίνες Β1, Β2, Β12 ενισχύουν στη διαδικασία της πέψης. Από την άλλη πλευρά, το αλκαλικό περιεχόμενο του maca βοηθά το σώμα να αφομοιώσει όλα τα θρεπτικά συστατικά.

 

Βοήθεια για την καταπολέμηση του καρκίνου:

 

Το βότανο maca περιέχει γλυκοζινόλη και ίνες που βοηθούν στην πρόληψη ορισμένων μορφών καρκίνου. Επίσης βοηθά στη μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης ραχιτισμού και άλλων παθήσεων των οστών.

 

Ανακουφίζει από τον πόνο:

 

Το Maca περιέχει terpenoids και σαπωνίνες που της δίνει τη δυνατότητα να ανακουφίσει από τον πόνο και να λειτουργεί ως αναλγητικό και ηρεμιστικό, όχι μόνο με ένα συγκεκριμένο όργανο, αλλά γενικά.

 

Τρόπος χρήσης: 3-5 γραμμάρια την ημέρα, κυρίως πρωινές ώρες. Μπορείτε να τη διαλύσετε μέσα σε νερό, χυμό φρούτων, γιαούρτι δημητριακά, φρουτοσαλάτες, κ.α.

 

Βάρος: 150γρ

 

 

Σημείωση:
Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή.

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες.

Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.

Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού.