Menu
Your Cart

Φυτικά έλαια

Τα φυτικά έλαια προέρχονται από τα λιπαρά μέρη των φυτών όπως είναι οι καρποί, οι σπόροι ή οι πυρήνες. Αποτελούν "τροφή" για το δέρμα καθώς περιποιούνται και θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος. Το καθένα έχει ιδιότητες ανάλογες του φυτού προέλευσης. Η χρήση τους απευθείας στο δέρμα,  ως λάδια βάσης, αλλά και για την παρασκευή καλλυντικών και σαπουνιών, γίνεται έπειτα από ειδική επεξεργασία (Ραφινάρισμα). Το Ραφινάρισμα αφορά την απομάκρυνση επιβλαβών προσμίξεων και την καλύτερη σταθερότητα των ελαίων.

Από την φημισμένη ελληνική ρίγανη, υμνημένη από την αρχαιότητα για τις ιδιότητές της. Στο φαγητό, το Ριγανέλαιο δίνει εξαιρετική γεύση σε σαλάτες. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ – ΒΡΩΣΙΜΟ Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέ..
9.80€
Ex Tax:7.90€
Από το φυτό με επιστημονική ονομασία Prunus Persica. Εξαιρετικά δημοφιλές στην αρωματοθεραπεία και πολύτιμο ως Έλαιο Βάσης. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη. ΡΟΔΑΚΙΝΕΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρ..
9.80€
Ex Tax:7.90€
Αντιστέκεται περισσότερο από οποιοδήποτε φυτικό λάδι στην οξείδωση και τις αλλοιώσεις. Πολύ δημοφιλές για παρασκευή προϊόντων περιποίησης και μασάζ. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έλαι..
9.80€
Ex Tax:7.90€
Από το φυτό με επιστημονική ονομασία Triticum Vulgare. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ειδικά για ώριμες επιδερμίδες, και σε σαπούνια. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.ΣΙΤΕΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια ..
9.80€
Ex Tax:7.90€
Από το φυτό Vitis Vinifera. Παράγεται από τα κουκούτσια του σταφυλιού με ψυχρή έκθλιψη. Χρησιμοποιείται ευρέως για παρασκευή σπιτικών προϊόντων περιποίησης, για σαπούνια και μασάζ. ΣΤΑΦΥΛΕΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, π..
7.00€
Ex Tax:5.65€
Τριανταφυλλέλαιο 100ml Τριανταφυλλέλαιο 100ml
Εκτός αποθέματος
Αγαπημένο και πολύτιμο συστατικό περιποίησης και φροντίδας από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα, σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς του κόσμου. Παράγεται με ψυχρή εκχύλιση.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣΤα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έ..
11.80€
Ex Tax:9.52€
Showing 25 to 30 of 30 (3 Pages)