• Βάμμα φύλλα αλεξανδρείας (Senna alexandrina) 50ml

Ρυθμιστής της λειτουργίας του εντέρου, καθαρτικό.   

Το Βάμμα φύλλα αλεξανδρείας (Senna alexandrina)    

είναι το εκχύλισμα των φύλλων αλεξανδρείας μέσα σε αιθυλική αλκοόλη. Η χρήση βάμματος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος που βοηθά τον οργανισμό να απορροφήσει όλα τα ευεργετικά χαρακτηριστικά. Το βάμμα με φύλλα αλεξανδρείας ρυθμίζει την λειτουργία του εντέρου και λειτουργεί ως καθαρτικό. Τα φύλλα και οι καρποί των φύλλων αλεξανδρείας περιέχουν σεννοσίδες A και B, οι οποίες υδρολύονται από τα βακτήρια του εντέρου και επαναφέρει την ομαλή λειτουργία του παχέως εντέρου. Το βάμμα με φύλλα αλεξανδρείας επαναφέρει τον οργανισμό σας στην ισορροπία που του αρμόζει εντελώς φυσικά.

Τρόπος χρήσης

Το βάμμα με φύλλα αλεξανδρείας χρειάζεται 8-12 ώρες για να δράση αποτελεσματικά. Έτσι καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσετε το βάμμα με φύλλα αλεξανδρείας βραδινές ώρες.Ρίξτε 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό, για μια φορά την ημέρα.

Προφυλάξεις


Τα φύλλα Αλεξανδρείας μπορούν να προκαλέσουν ελαφριές κοιλιακές ενοχλήσεις, πόνο ή κράμπες, λόγω της αύξησης των περισταλτικών κινήσεων του εντέρου.
Καλό είμαι να μην χρησιμοποιείται παρατεταμένα ως καθαρτικό.


Σημείωση:
Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή.

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες.

Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.

Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Βάμμα φύλλα αλεξανδρείας (Senna alexandrina) 50ml

  • Κωδικός Προϊόντος: bam110
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,00€

  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 1000