• Βάμμα Yohimbe (Pausinystalia johimbe) 50ml

Ενισχύει την ανδρική γεννετήσια ορμή και να δρα και ως τονωτικό   

Το Yohimbe (Pausinystalia johimbe)   

διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας την ροή του αίματος και διεγείρει τα νεύρα. Φαίνεται να ενισχύει την ανδρική γεννετήσια ορμή και να δρα και ως τονωτικό.


Το γιοχίμπε είναι τροπικό δέντρο της Κεντρικής και Δυτικής Αφρικής γνωστό για τις αφροδισιακές και διεγερτικές του ιδιότητες, εξαιτίας της γιοχιμπίνης, ενός αλκαλοειδούς, που υπάρχει στο φλοιό του.


Είναι αποτελεσματικό στο να καίει λιπώδη ιστό ο οποίος έχει “ξεμείνει” σε κάποιο σημείο. Βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος βοηθάει στην οξείδωση των λιπαρών στοιχείων και στην επιδιόρθωση των μυών στέλνοντας περισσότερο οξυγόνο και συστατικά όταν το χρειάζεται ο μυς. Το Γιοχίμπ επίσης αυξάνει την κίνηση των λιπαρών οξέων, καταστέλλει την σύνθεση του λίπους… δουλεύει σαν εξέχων ενισχυτής. Έρευνες δείχνουν ότι είναι ένας ρυθμιστής, που σημαίνει ότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα άκρα & σε άλλα μέρη. Αυξάνει ουσιαστικά το σφρίγος αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στα κύτταρα.


Τρόπος χρήσης
Ρίχνουμε 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό εώς 2 φορές την ημέρα και το πίνουμε.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα


Ιδιαίτερες προφυλάξεις:

Η υπερδοσολογία αυτού του βοτάνου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές οφθαλμολογικές επιπλοκές και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Αποφεύγεται από άτομα με νεφρική ανεπάρκεια, υπέρταση.

Μην το χρησιμοποιείται παράλληλα με διεγερτικά ροφήματα (π.χ. καφέ)

Προσοχή στην δοσολογία. Υπάρχουν ενδείξεις τοξικότητας. Χρήση με την καθοδήγηση ειδικού.Βάρος: 50γρ


Σημείωση:
Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή.

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες.

Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.

Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Βάμμα Yohimbe (Pausinystalia johimbe) 50ml

  • Κωδικός Προϊόντος: bam138
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 13,00€