• Βάμμα εκουϊζέτο (Equisetum arvense) 50ml

Προλαμβάνει την οστεοπόρωση.

Το Βάμμα εκουϊζέτο (Equisetum arvense)    

είναι ένα ωφέλιμο βότανο για τον οργανισμό διότι δρα επουλωτικά και προφυλάσσει το άτομο από την οστεοπόρωση. Το εκουϊζέτο έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου και για αυτό τον λόγο επουλώνει τις πληγές και κυρίως τις χιονίστρες στα χέρια και στα πόδια.

Το βάμμα εκουϊζέτο χαρίζει στον οργανισμό τις ευεργετικές ιδιότητες αποτελεσματικότερα και αμεσότερα. Επιπλέον το εκουϊζέτο βοηθά την απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό εμποδίζοντας παράλληλα την εναπόθεση λιπιδίων στις αρτηρίες. Τέλος, το βάμμα εκουϊζέτο είναι χρήσιμο για τον προστάτη. Το βάμμα με εκουϊζέτο είναι εξαιρετικά στυπτικό, αιμοστατικό και διουρητικό και για αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται σε φλεγμονές ή καλοήθους διόγκωσης του προστάτη του αδένα.

Ιδιότητες

1. Βοηθάει στην απορρόφηση του ασβεστίου.

2. Προστατεύει από την οστεοπόρωση.

3. Μειώνει τις φλεγμονές στον προστάτη.

4. Διουρητική δράση.

Τρόπος χρήσης

Ρίχνουμε 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε. Προτεινόμενη χρήση τουλάχιστον για 1 μήνα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.


Σημείωση:
Η ως άνω παρουσίαση του φυτού, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί συνταγή.

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες.

Η συμβουλή ειδικού κρίνεται απαραίτητη πριν από την χρήση του φυτού.

Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς τη γνώμη κάποιου ειδικού.


Βάμμα εκουϊζέτο (Equisetum arvense) 50ml

  • Κωδικός Προϊόντος: tin104
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 10,00€