• Σύμφυτο Εκχύλισμα 100ml

για οστεοαθροίτιδες, μόλωπες φλεγμονές στα κότσια και πόνους στην πλάτη    

Σύμφυτο Εκχύλισμα     

χρησιμοποιείται για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες και τις εξαιρετικές του καλλυντικές δράσεις παρόλο που δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό όμως είναι παρόλα αυτά πολύ αποτελεσματικό..
Το σύμφυτο περιέχει στην καρδιά των συστατικών του την αλαντοίνη. Η αλαντοίνη συσφίγγει και κλείνει τις πληγές.  Χρησιμοποιώντας το λάδι σύμφυτου πάνω σε ουλές απο ακμή αποκλείεται να μην κλείσουν. Η διαφορά γίνεται αισθητή σύντομα όμως προοδευτικά βλέπουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα όπως άλλωστε συμβαίνει ιδανικά με κάθε φυσικό προϊόν.. Ποτέ όμως δεν το χρησιμοποιούμε σε φρέσκες πληγές. Θα πρέπει να αφήσουμε την πληγή να εκτονωθεί και να ολοκληρωθεί.

Λόγο της αλαντοίνης το σύμφυτο δεν έχει μόνο επιβεβαιωμένες επουλωτικές ιδιότητες αλλά και αναπλαστικές.
Γι αυτό, άτομα με προβληματικά δέρματα, με τάση ακμής, ουλές κοκκινίλες και ερεθισμούς μπορούν να ανακουφιστούν και να ομορφύνουν με το λάδι σύμφυτου. Γι αυτό το σκοπό χρησιμοποιείται μάλιστα και σε ειδικές καλλυντικές κρέμες.

Επίσης το λάδι σύμφυτου μπορεί να εφαρμοστεί για τις ιαματικές του ιδιότητες πάνω σε πόδια με κιρσούς. Ανακουφίζει απο τους πόνους και ομορφαίνει την όψη.

Αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα ψωρίασης και ανακουφίζει απο αυτά.


Τρόπος χρήσης: επάλειψη.
Περιεχόμενο: εκχύλισμα άρνικας σε ελαιόλαδο.
Ποσότητα: 100ml.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Σύμφυτο Εκχύλισμα 100ml

  • Κωδικός Προϊόντος: ach3
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 6,00€