Φυτικά έλαια

Φυτικά έλαια

Τα φυτικά έλαια προέρχονται από τα λιπαρά μέρη των φυτών όπως είναι οι καρποί, οι σπόροι ή οι πυρήνες. Αποτελούν "τροφή" για το δέρμα καθώς περιποιούνται και θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος. Το καθένα έχει ιδιότητες ανάλογες του φυτού προέλευσης. Η χρήση τους απευθείας στο δέρμα,  ως λάδια βάσης, αλλά και για την παρασκευή καλλυντικών και σαπουνιών, γίνεται έπειτα από ειδική επεξεργασία (Ραφινάρισμα). Το Ραφινάρισμα αφορά την απομάκρυνση επιβλαβών προσμίξεων και την καλύτερη σταθερότητα των ελαίων.


Σύγκριση Προϊόντων (0)


Argan (Αργκάν) 30ml

Argan (Αργκάν) 30ml

Αντιγηραντικό "υγρός Θεός".Οι μαροκινοί το αποκαλούν «Υγρό Θεό» ή «υγρό χρυσάφι» της ερήμου, χάρη στ..

Jojoba (Xοχόμπα) 30ml

Jojoba (Xοχόμπα) 30ml

Για όλους τους τύπους του δέρματος και των μαλλιών.Το λάδι jojobaστην κοσμετολογία έχει πολλές και ε..

Neem Λάδι 100ml

Neem Λάδι 100ml

Η λέξη “Neem” προέρχεται από το σανσκριτικό “NIMBA” που σημαίνει “να προσφέρω υγεία”, το οποίο σημ..

Αμυγδαλέλαιο 100ml

Αμυγδαλέλαιο 100ml

Το αμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτ..

Βερυκοκέλαιο 100ml

Βερυκοκέλαιο 100ml

To Βερυκοκέλαιο (Apricot Kernel Oil) προέρχεται από το φυτό Prunus Armeniaca. Πρόκειται για ένα αν..

Καροτέλαιο 100ml

Καροτέλαιο 100ml

Το λάδι του Καρότου (Carrot Tissue Oil) προέρχεται από την επεξεργασία ολόκληρου του καρπού του φυ..

Καρύδα Λάδι 100ml

Καρύδα Λάδι 100ml

Το Διυλισμένο Λαδι Καρυδας (Fractionated Coconut Oil) είναι ένα ελαφρύ λάδι με ιδιαίτερα χαρακτηρι..

Καστορέλαιο 100ml

Καστορέλαιο 100ml

Το Καστορέλαιο (Castor Oil) προέρχεται από την επεξεργασία τους καρπούς (Castor Beans) του φυτού R..

Κισσός Λάδι 100ml

Κισσός Λάδι 100ml

Ο Κισσός (Hedera helix) είναι αειθαλές, αναρριχώμενο φυτό με πράσινα δερματώδη φύλλα και κιτρινοπρ..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 12 (2 Σελ.)